Mijn naam is Lena, ik ben 28 jaar oud en ben een hijama therapeute gevestigd in Breda.
In 2013 ben ik bekeerd tot de Islam en was ik snel met hijama in aanraking gekomen en liet ik mij ook graag behandelen.  
In mijn eigen omgeving zag ik dat veel mensen lichamelijke klachten hadden en ging ik mij verdiepen in hijama en al snel kwam ik er achter dat hijama bij veel lichamelijke klachten kan helpen.

Uiteindelijk heb ik de stap genomen en heb ik succesvol meerdere certificaten behaald bij onder anderen Hijaamah Adviezen, gebaseerd op het werk van dr. Mahmoed Sha3raawie.
Verder heb ik succesvol meerdere orthomoleculaire certificaten behaald en voer ik ook onder andere behandelingen uit zoals bloedzuiger/hirudotherapie, magnesiummassages en lichaamspakking.

hijama wetcupping bloedzuiger hirudotherapie massage cupping lichaamspakking  magnesium aloe vera hadiths breda noord-brabant gezichtscupping

Naast mijn hijama werkzaamheden ben ik ook 3 dagen per week werkzaam als Medisch Microbiologisch Analist. Ik werk in een laboratorium waar ik lichaamsmaterialen onderzoek op bacteriën, gisten/schimmels, parasieten en virussen.

Hygiëne en de tijd nemen voor de patiënt staat bij mij voorop en daarom wordt er volgens de RIVM richtlijnen gewerkt.
Zelf vind ik erg belangrijk om naar de oorzaak van de klacht(en) te kijken, het lichaam als één geheel te zien en ook een behandelplan mee te geven.