Home » Over ons

Mijn naam is Lena en ik ben een Alternatieve Therapeute gevestigd in Breda.
In 2015 heb ik succesvol met diploma behaald als Medisch Microbiologisch Analist en ben ik gelijk aan het werk gegaan in het ziekenhuis. Door mijn interesse in andere mogelijkheden om gezondheid en welzijn te bevorderen, kwam ik uiteindelijk in aanraking met Chinese geneeskunde. 

In mijn eigen omgeving zag ik dat veel mensen lichamelijke klachten hadden en ging ik mij verdiepen in hijama en heb ik succesvol meerdere certificaten behaald bij onder anderen Hijaamah Adviezen, gebaseerd op het werk van dr. Mahmoed Sha3raawie. Al snel ging ik mij verder verdiepen in Hirudotherapie (bloedzuigertherapie), Chi Nei Tsang (orgaanmassage) en Orthomoleculaire geneeskunde. Niet voor iedereen werkt dezelfde behandelmethode en daarom blijven wij ons verder ontwikkelen. Wij zijn gevestigd in Breda en beschikken over 2 behandelruimtes.

hijama wetcupping bloedzuiger hirudotherapie massage cupping lichaamspakking  magnesium aloe vera hadiths breda noord-brabant gezichtscupping

Naast mijn werkzaamheden ben ik ook 3 dagen per week werkzaam als Medisch Microbiologisch Analist. Ik werk in een laboratorium waar ik lichaamsmaterialen onderzoek op bacteriën, gisten/schimmels, parasieten en virussen.

Hygiëne en de tijd nemen voor de patiënt staat bij mij voorop en daarom wordt er volgens de RIVM richtlijnen gewerkt.
Zelf vind ik erg belangrijk om naar de oorzaak van de klacht(en) te kijken, het lichaam als één geheel te zien en ook een behandel adviezen mee te geven.