Over mij

Mijn naam is Lena, ik ben 27 jaar oud en ben een hijama therapeute gevestigd in Breda.

In 2013 ben ik bekeerd tot de Islam en was ik snel met hijama in aanraking gekomen en liet ik mij ook graag behandelen.  
In mijn eigen omgeving zag ik dat veel mensen lichamelijke klachten hadden en ik dacht bij mezelf met de wil van Allah en hijama kan dat opgelost worden.
Uiteindelijk heb ik de stap genomen en heb ik succesvol meerdere certificaten behaald bij onder anderen Hijaamah Adviezen, gebaseerd op het werk van dr. Mahmoed Sha3raawie.

hijama cupping  massage breda analist
Naast mijn hijama werzaamheden ben ik ook 3 dagen per week werkzaam als Medisch Microbiologisch Analist. Ik werk in een laboratorium waar ik lichaamsmaterialen onderzoek op bacteriën, gisten/schimmels, parasieten en virussen.

Hygiëne en de tijd nemen voor de patiënt staat bij mij voorop.
Ik vind het zelf erg belangrijk om naar de oorzaak van de klacht(en) te kijken en ook een behandelplan mee te geven.

Reviews

hijama cupping  breda massage therapiehijama cupping  breda massage therapie

Laila

Een hele fijne hijama behandeling gehad van Hijama & Cupping Clinic Breda. Netjes, duidelijk, hygiënisch en professioneel. 
Top!

hijama cupping  breda massage therapie

Esra

Als hijama therapeut ben je vaak kritisch om door een ander hijama bij jezelf te laten doen. Het is dan ook fijn dat er therapeuten bestaan met dezelfde visie en werkwijze. Bij Hijama & Cupping Clinic Breda voel ik mij op gemak en is altijd gezellig!

hijama cupping  breda massage therapie

Muna

Dankjewel voor de fijne  hijama behandeling.
Prettige sfeer, netjes en heel deskundig. 
Aanrader!

hijama cupping  breda massage therapie

Najet

Vandaag bij Hijama & Cupping Clinic Breda geweest voor een hijama behandeling.
Er hangt een goeie en relaxte sfeer, echt een aanrader.

hijama cupping  breda massage therapie

Sarah

Vandaag voor het eerst bij Lena geweest voor een hijama behandeling op de sunnah dag.
Naast dat het dicht bij huis is voor mij, ben ik ook enorm onder de indruk van haar werkwijze. Zij neemt de tijd voor je, geeft tips en advies mee die écht binnen komt. Er heerst een gevoel van rust. Zij heeft zeker een vaste klant erbij en raad haar zeker aan!


hijama cupping  breda massage therapie

Shereen

Ik wil even vertellen dat je magnesium spray hier echt zijn werk doet. Mijn zoontje 5 jaar slaapt sinds geboorte al enorm slecht en werd zelfs tot voor kort 2 a 3 x in de nacht wakker en had ook vaak last van rusteloze benen sinds gebruik van je magnesium spray slaapt hij door en heeft geen last meer van zijn benen, hij herinnert mij zelfs iedere avond er aan om het onder zijn voeten te sprayen zodat ie bi idni Allaah goed kan slapen!


hijama cupping  breda massage therapie

Ling

Vlak voor de Ramadan mijn allereerste hijama behandeling ondergaan bij Hijama & Cupping Clinic Breda. Ik vond de uitleg omtrent hijama heel duidelijk en Lena heeft het precies toegepast daar waar ik tegen haar zei dat ik klachten had. Lena vroeg me een paar dagen later of ik nog last had... en ik kon haar zeggen dat de pijn helemaal weg was! Geen zere nek en lage rugpijn meer. De ronde rode plekken waren ook binnen een dag of 2 helemaal weg. Ik ben dan ook meer dan tevreden over deze behandeling en raad het andere vrouwen zeker aan.
Dank je wel Lena dat jij dit doet.


hijama cupping  breda massage therapie

Fatima

Voel mij echt lekker na de hijama behandeling, veel lichter! Lena is echt professioneel. Zij heeft veel kennis en dat is echt belangrijk! 
Zij weet waar ze over praat en doet niet zomaar iets. Mijn schoonmoeder is ook tevreden over de behandeling. Wij komen snel weer terug!