Home » Contact

Ons adres is: Terheijdenseweg 441a, 4825BK Breda

De praktijk bevind zich op het terrein van Mermans glasbedrijf. Zodra u op het terrein aankomt, dient u gelijk rechts af te slaan en dan komt u bij onze praktijk uit.

Maak een afspraak

Openingstijden
Maandag:
 Gesloten
Dinsdag: Gesloten
Woensdag: Gesloten
Donderdag: Op afspraak
Vrijdag: Op afspraak
Zaterdag: Op afspraak
Zondag: Op afspraak, alleen mogelijk tijdens de Sunnah dagen

 

Zodra u de vragenlijsten ontvangt, dient u ze binnen 24 uur terug te sturen sturen. Als dit niet gebeurd dan kan de afspraak komen te vervallen!

Na het maken van de afspraak worden de vragenlijsten en akkoordverklaringen binnen 24 uur verstuurd via de e-mail. Het kan zijn dat de e-mail in uw spam (ongewenst) postvak terecht komt, dit a.u.b. goed controleren.

 

 

Bij annulering 48 uur voor de behandeling worden er geen kosten in rekening gebracht, alleen als er een afspraak op een Sunnah dag is gemaakt, dan wordt 50% van het bedrag in rekening gebracht.
Bij annuleringen 24 uur voor de behandeling wordt het volledige bedrag van de behandeling in rekening gebracht. Indien de cliënt zonder iets te laten weten niet naar de afspraak komt opdagen, zullen de volledige kosten van de behandeling in rekening worden gebracht.

 

Contactformulier

Bij Hijama & Cupping Clinic Breda wordt er uitsluitend op afspraak gewerkt zodat u en anderen niet onnodig moeten wachten. U kunt middels het contactformulier, e-mail en whatsapp met ons contact opnemen. 

E-mail: info@hijamacuppingclinic.nl
Wij proberen om de e-mails binnen 3 werkdagen te beantwoorden.

Telefoonnummer:
Vrouwen: +31 (0)616914484 voor korte vragen telefonisch alleen bereikbaar op woensdag tussen 19:00 uur - 20:00 uur. 
Whatsappberichten worden binnen 1-2 dagen beantwoord.

Mannen: +31 (0)641279402 telefonisch op werkdagen na 17:00 uur bereikbaar. Whatsappberichten worden binnen 1-2 dagen beantwoord.