Massages & Droge cupping

Massage Cupping

hijama cupping  breda massage therapie noord-brabant

Bij Massagecupping wordt het lichaamsdeel ingesmeerd met olijfolie en vervolgens word er met 1 of 2 cups gemasseerd, en op en neer de meridianen bewogen.


Massagecupping is nuttig voor eczeem, acne, en het voorkomen van spieratrofie en promoot plaatselijke doorbloeding wat meer zuurstof, hormonen en enzymen leid naar weefsels, en gewrichten. Dit voedt de lokale zenuwen en cellen en vermeerdert de elasticiteit en flexibiliteit van spieren en gewrichten. Deze methode helpt spierpijn te verlichten door de spiervezels te ontspannen en de bloedcirculatie te boosten omdat de huid van de spieren wordt losgetrokken.
De behandeling duurt tussen de 30-45 minuten.

Magnesium Massage

magnesiummassage hijama cupping massage mannen vrouwen breda noord-brabant

Door middel van magnesium en cupping massage is de massage niet alleen ontspannend en pijn verlichtend, maar de magnesium wordt ook goed opgenomen door het lichaam!

Magnesiumtekort wordt o.a. in verband gebracht met:
Fybromyalgie, astma, diabetes, alzheimer, epilepsie, autisme, ADHD, kanker, hart- en vaatziekten, lusteloos, migraine, angst- en paniekstoornissen en depressie.

De massage kan op de nek, rug, schouders en benen uitgevoerd worden.
De behandeling duurt tussen de 20-6o minuten.

Droge Cupping

dry cupping hijama cupping massage mannen vrouwen breda noord-brabant

Bij Droge cupping worden er geen incisies gemaakt. Hierbij worden de cups gebruikt op specifieke drukpunten en meridianen van het lichaam worden gezet. De huid wordt lichtjes opgezogen in de cup, wat de doorbloeding promoot. Dit zorgt er op zijn beurt voor dat er stilstaande energie vrijkomt en de patiënt energie krijgt. 
Het doel van de behandeling is om het bloed en energie beter door het lichaam te laten brengen.

De behandeling duurt tussen de 20-30 minuten.
Na de cupping behandeling kan er lokaal een rode of een paarse ronde te zien zijn. Dit is een normaal verschijnsel, en zal na een week verdwijnen. 

Gezichtscupping

gezichts cupping hijama cupping massage mannen vrouwen breda noord-brabant

Deze cupping massage heeft een stimulerende werking op de huid en onderliggende weefsels (lederhuid en onderhuidsbindweefsel). Dit geeft een ontspannen, diepe en comfortabele massage die de bloedcirculatie verhoogt en dode huidcellen verwijdert.

Een gezichtsmassage is een geweldige manier om de dagelijkse stress te verminderen en het kan helpen om weer een gezonde jeugdige huid te krijgen.

Deze behandeling levert goede resultaten op mede door zijn subtiele kracht. Door het creëren van zuigende werking aan de huidoppervlakte wekt de massage het afvoeren van overtollig vocht en afvalstoffen op, het maakt verklevingen los, lift het bindweefsel en brengt de bloedtoevoer naar stagnerende spieren en huid. Het is een veelzijdige methode,  die ervoor zorgt dat het lichaam zichzelf ontgift.

Het gezicht wordt eerst heerlijk gemasseerd met speciale siliconen cups. Vervolgens wordt de huid schoongemaakt met een gezichtsreiniger. Daarna wordt er een masker aangebracht met natuurlijke ingrediënten en als afsluiter word er een MSM gel en een créme aangebracht.